ARGO

Elektromehanički uređaj 24V za sekcijska garažna vrata postavljena u kućnim, industrijskim i poslovnim okruženjima

SNAŽAN I ČVRST

Sa 55 Nm maksimalnog obrtnog momenta, sa jako umanjenim dimenzijama: najjača upravljačka jedinica na 24V za segmentna vrata koju možete naći na tržištu. Samo 65 mm između baze i izlazne osovine: može se postavljati u svim uslovima.

PRECIZAN I POUZDAN

Postavljanje za radni hod do graničnika i za ostale pozicije, upravljanje uz pomoć tehnologije APSOLUTNOG ENKODERA. Tehnologija na naponu od 24 V i postojana izvedba: proveren kako bi se mogla garantovati maksimalna izdržljivost u bilo kojim uslovima upotrebe, bilo za kućnu bilo za industrijsku upotrebu.

SIGURAN I U SKLADU S POSTOJEĆIM PRAVILIMA

Upravljačka jedinica s tehnologijom mikroprocesora dozvoljava upravljanje na jednostavan i logičan način automatskim postavkama za rad, što podrazumeva SERTIFIKAT za sklop u skladu EVROPSKIM NORMAMA. Elektronski sistem upravljanja obrtnim momentom, brzinom i usporavanjem.

BRZ I SVESTRAN

Maksimalnih 30 obrtaja u minutu za vrata od 20m²: najbrža pogonska jedinica na tržištu! Izvanredno tih, lako se postavlja, sa sistemom spoljne deblokade putem čeličnog kabla i privlačnog dizajna. To je idealna pogonska jedinica za najraznovrsnije primene.

 

boticeli

BOTTICELLI

Plafonski motor Botticelli za automatizaciju manjih (do 7-14m²) kućnih segmentnih garažnih vrata firme BFT.
DETALJNIJE
moovi

MOOVI

Automatska rampa MOOVI u raznim verzijama za zatvaranje prolaza od 3 do 5m i sa raznim brzinama od 1,5 do…
DETALJNIJE
pegaso-SB

PEGASO

Elektromehanički uređaj od 24V za poluintenzivnu upotrebu za automatizaciju industrijskih sekcijskih vrata površine do 25 m2 (Pegaso B Cja 625)…
DETALJNIJE
csm_giotto

GIOTTO

Spektar barijera za intenzivnu uporabu može upravljati korisnim prolazima do 6 metara.
DETALJNIJE