Automatska vrata

 

VISTA

vistamalaSNAGA I POUZDANOST. Prilagođena za korišćenje krila težine do 150kg (120kg+120kg ako su dva krila) uz neprekidni radni ciklus.

SIGURNOST PRI RADU. Elektronski sistem upravljanja obrtnim momentom, bzinom i usporavanjem. Tehnološki razvijen, dozvoljava brze pomake, precizne i usklađene, osiguravajući pri tom maksimalnu sigurnost celog sklopa.

BRZO POSTAVLJANJE. Konstruisan u svrhu smanjenja vremena za postavljanje, ovaj sklop predstavlja jednostavna i inovativna rešenja kako bi se omogućila maksimalna lakoća faze postavljanja. Tu je, između ostalog, instalacioni profil WMP, koji smanjuje broj ljudi potreban za postavljanje (postavljanje može izvršiti i samo jedna osoba!), kao i sistem AUTOSET koji dozvoljava automatsku regulaciju svih parametara neophodnih za funkcionisanje.

TIHI RAD. Aluminijumska šina garantuje maksimalnu dugovečnost voznog sistema uz isto tako maksimalnu efikasnost sa gledišta mehanika. Amortizujući profil smanjuje na najmanju moguću meru vibracije koje se prenose na strukturu, praktično poništavajući buku.

UNAPRED OLAKŠANA UPOTREBA. Projektanti ovog sistema jednim su okom gledali i na instalatere, pa su ponudili jednostavna podešavanja, prilagodljiva okolnostima i uz lak pristup. Sve to kako bi se osigurala maksimalna lakoća upotrebe za krajnjeg korisnika, koji zahvaljujući uređaju za odabir VISTA SEL, može postaviti osnovne parametre za vrata jednostavnim pritiskom na taster, praktično bez mogućnosti greške.

ELEGANTNO I FUNKCIONALNO. Blago zaobljene linije i prikladne dimenzije osnovne su osobine vrata VISTA SL.

UGRAĐENI RADIO PRIJEMNIK. Ovaj sistem koristi ugrađeni radio prijemnik od 433MHz, serije CLONIX, koji dozvoljava upravljanje pomoću numeričke tastature T-BOX, pomoću dugmeta za pritisak montiranog na zid sa i/ili delom za unošenje RB ili daljinskim upravljačem MITTO.

 

vistaprofili vistaradari
 PROFILI ZA SKLAPANJE KRILA RADARI ZA DETEKCIJU PRISUSTVA

 

parking-sistem-parky-ns

PARKY

  PARKYNS ET C       Terminali PARKYNS ET C koriste se za sveobuhvatnu, nezavisnu i sigurnu kontrolu ulaza, zahvaljujući integrisanom…
DETALJNIJE
pegaso-SB

PEGASO

Elektromehanički uređaj od 24V za poluintenzivnu upotrebu za automatizaciju industrijskih sekcijskih vrata površine do 25 m2 (Pegaso B Cja 625)…
DETALJNIJE
boticeli

BOTTICELLI

Plafonski motor Botticelli za automatizaciju manjih (do 7-14m²) kućnih segmentnih garažnih vrata firme BFT.
DETALJNIJE

ARGO

Elektromehanički uređaj 24V za sekcijska garažna vrata postavljena u kućnim, industrijskim i poslovnim okruženjima
DETALJNIJE