Automatska vrata

 

VISTA

vistamalaSNAGA I POUZDANOST. Prilagođena za korišćenje krila težine do 150kg (120kg+120kg ako su dva krila) uz neprekidni radni ciklus.

SIGURNOST PRI RADU. Elektronski sistem upravljanja obrtnim momentom, bzinom i usporavanjem. Tehnološki razvijen, dozvoljava brze pomake, precizne i usklađene, osiguravajući pri tom maksimalnu sigurnost celog sklopa.

BRZO POSTAVLJANJE. Konstruisan u svrhu smanjenja vremena za postavljanje, ovaj sklop predstavlja jednostavna i inovativna rešenja kako bi se omogućila maksimalna lakoća faze postavljanja. Tu je, između ostalog, instalacioni profil WMP, koji smanjuje broj ljudi potreban za postavljanje (postavljanje može izvršiti i samo jedna osoba!), kao i sistem AUTOSET koji dozvoljava automatsku regulaciju svih parametara neophodnih za funkcionisanje.

TIHI RAD. Aluminijumska šina garantuje maksimalnu dugovečnost voznog sistema uz isto tako maksimalnu efikasnost sa gledišta mehanika. Amortizujući profil smanjuje na najmanju moguću meru vibracije koje se prenose na strukturu, praktično poništavajući buku.

UNAPRED OLAKŠANA UPOTREBA. Projektanti ovog sistema jednim su okom gledali i na instalatere, pa su ponudili jednostavna podešavanja, prilagodljiva okolnostima i uz lak pristup. Sve to kako bi se osigurala maksimalna lakoća upotrebe za krajnjeg korisnika, koji zahvaljujući uređaju za odabir VISTA SEL, može postaviti osnovne parametre za vrata jednostavnim pritiskom na taster, praktično bez mogućnosti greške.

ELEGANTNO I FUNKCIONALNO. Blago zaobljene linije i prikladne dimenzije osnovne su osobine vrata VISTA SL.

UGRAĐENI RADIO PRIJEMNIK. Ovaj sistem koristi ugrađeni radio prijemnik od 433MHz, serije CLONIX, koji dozvoljava upravljanje pomoću numeričke tastature T-BOX, pomoću dugmeta za pritisak montiranog na zid sa i/ili delom za unošenje RB ili daljinskim upravljačem MITTO.

 

vistaprofili vistaradari
 PROFILI ZA SKLAPANJE KRILA RADARI ZA DETEKCIJU PRISUSTVA

 

deimos

DEIMOS

Uređaj DEIMOS je predviđen za automatizaciju kućnih i industrijskih kliznih kapija težine do 500kg.
DETALJNIJE
csm_giotto

GIOTTO

Spektar barijera za intenzivnu uporabu može upravljati korisnim prolazima do 6 metara.
DETALJNIJE

STOPPY

Automatski stubići za zaštitu prolaza, serije STOPPY.  Uređaj je dostupan u tri različite varijante osnovna STOPPY, STOPPY L sa ugrađenim…
DETALJNIJE
moovi

MOOVI

Automatska rampa MOOVI u raznim verzijama za zatvaranje prolaza od 3 do 5m i sa raznim brzinama od 1,5 do…
DETALJNIJE