Klizne konzolne kapije i automatizacija kapija

deimos

DEIMOS

Uređaj DEIMOS je predviđen za automatizaciju kućnih i industrijskih kliznih kapija težine do 500kg.
Saznajte vise

ICARO

Uređaj ICARO je predviđen za automatizaciju stambenih i industrijskih kliznih kapija težine do 2000kg. Poseduje motor sa zupčanikom za kontinualan…
Saznajte vise

AUTOMATIKA ZA KLIZNE KAPIJE

Projektovana po meri, BFT automatika za klizne kapije funkcioniše u svim vremenskim uslovima. Testirana na velikom broju ispitnih sati, krajnje praktična i smišljena da bi se omogućilo jednostavno i brzo održavanje, garantuje maksimalnu puzdanost i pri neprekidnom radu.

SNAGA I ISTRAJNOST: Snažan i kompaktan mehanički klizni sistem otvaranja putem prenosa sa zupčastom letvom, idelan za kako za industrijsku tako i za kućnu upotrebu.

Klizana konzolna (samonoseća) kapija je konstruisana u saglasnosti sa najvećim stepenom trajnosti i sigurnosti, bez vođice na putu i baz točkova na kapiji. Uz ovo rešenje klizne kapije možete biti sigurni da :

  • nema održavanja
  • nema čišćenja vođice
  • nema smetnje snega i leda
  • nema kopanja postojećeg asvalta i ponovnog betoniranja
  • ne deformiše se vođica nakon duže upotrebe, prolaska teretnih kamiona.

Sve ono sto vas je do sada mučilo sa  kliznim kapijama  (koje se kreću pomoću točkića i vođice u asvaltu) možete zaboraviti i osloniti se na potpuno sigurano kretanje i funkcionisanje konzolne (samonoseće) kapije.