Kompanija “Gates”

Kompanija „GATES“ je osnovana 1991. godine. U tradiciji dugoj trideset godina naša firma je proširila paletu proizvoda u tolikoj meri da je postala vodeća kompanija u regionu. Firma „GATES“ se nalazi u Tršcanskoj ulici br. 21, u Zemunu. Kancelarije su smeštene u zgradi fabrike satova „Insa“. Naš proizvodni pogon je organizovan na površini od 700 m2 sa najsavremenijom opremom i mašinama za proizvodnju.

Bavimo se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata

Broj radnika u proizvodnom sektoru koji trenutno broji 15 stalno zaposlenih. Ono što odlikuje naše poslovanje jeste visoki standard proizvodnje i ugradnje. Za sobom povlači i višegodišnju garanciju koju dajemo našim klijentima na proizvode i usluge. Bavimo se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata napravljenih od kompaktnih „sendvičpanela sa toplotnom i zvučnom izolacijom. Zatim automatizacijom kliznih i zaokretnih kapija. Pored navedenog bavimo se i sistemima za zatvaranje prostora, protokolizacija (prolazi i parking mesta) automatske rampe, automatski stubići, parking sistemima, senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete. Od 2012 godine počeli smo sa proizvodnjom pvc i aluminijumske stolarije.

Menjanjem potreba tržišta i stalnim praćenjem tokova potražnje na tržistu od 2014. godine počeli smo sa kampanjom prodaje mašina za brizganje plastike poznatog svetskog proizvođača Arburg iz Nemačke. Postižemo u prvoj polovini 2015 godine odlične rezultate i znatno povećavamo promet.

Evropski standard naših proizvoda se oslanja, jednim delom, na višegodišnju saradnju sa vodećim svetskim kompanijama. Italijanska kompanija „BFT“, „METECNO“ kao i „DOCO INTERNATIONAL“ iz Holandije su naši kooperanti i snadbevači od 1993. godine. Kao generalni distributeri automatike za Srbiju firme „BFT“ možemo vršiti snabdevanje kompletnog programa tog, vodećeg, svetskog proizvođača automatike, po najboljim uslovima.

Poslovna politika kompanije Gates doo

Poslovna politika naše firme „GATES“ se ogleda i u organizaciji poslovnih banketa. Na njima predočavamo klijentima naš način rada, upoznajemo se sa saradnicima, kupcima, dobavljačima, sve to u cilju podizanja kvaliteta poslovanja. O profesionalnosti i visokom kvalitetu usluga kojih pružamo najbolje svedoči referentna lista koja broji veliki broj prestižnih firmi. Među kojima su mnogobrojni Kliničko – bolnički centri, Ministarstva, Granični prelazi, Autobuske stanice, mnogobrojne pumpe… (pojedinosti o referentnoj listi možete videti u prilogu REFERENTNA LISTA).

U narednom periodu organizacioni tim firme „GATES“ planira da proširi distributivnu mrežu u Srbiji. Svojim saradnicima ćemo biti dostupni sedam dana u nedelji sa obezbeđivanjem kompletne palete proizvoda našeg i stranog programa. Zbog toga nudimo tehničku, marketinšku podršku i organizujemo obuku (prodavaca, instalatera). Odnosno za sve one koji su zainteresovani da saraduju sa nama u posredničkom smislu.